Menu Sluiten

Technische omschrijving

De eengezinswoning

Vloer

De gehele woning is voorzien van plaatradiatoren. Huurder zal zich voor eigen rekening en risico door een deskundige laten adviseren over de toe te passen vloerbedekking/vloerafwerking en is zelf verantwoordelijk voor de keuze daarvoor. Verhuurder kan daarvoor niet door huurder aansprakelijk gesteld worden.

De toepassing van stenen vloeren, natuursteen, tegels, siergrind alsmede tapijt met foamrug, hoogpolig tapijt, vloerafwerking met kurk, parketsoorten van zacht hout als beuken, vuren en berken is uitdrukkelijk niet toegestaan.

Hoe is de wandafwerking in de vertrekken

De wanden worden ‘beperkt sausklaar opgeleverd’. Het kan dus voorkomen dat er afwijkingen aanwezig zijn en dat de muur nog voorbehandeld moet worden. De badkamer en toilet worden (deels) betegeld. De keuken wordt niet getegeld; hier komt een afneembare muurverf boven het werkblad/veegplint.

Keuken en sanitair

Keuken

De keuken is van het merk Bruynzeel (type Atlas), in de kleur wit, met zwart keukenblad. De keuken wordt voorzien van inbouwapparatuur van het merk Siemens. De volgende apparatuur is in de keuken aanwezig: een afzuigkap, inductiekookplaat, combimagnetron, vaatwasser en een inbouw koel-vrieskast. De wand boven het aanrecht van de keuken wordt voorzien van afneembare muurverf.

Badkamer

De badkamer is voorzien van een handdoekenradiator, wasbak, spiegel, inloopdouche en toilet. De badkamer wordt voorzien van tegelwerk.

Wijzigingen zijn onder voorbehoud. Aan bovenstaande kunnen geen rechten worden ontleend.